Κυριακή 18 Μαρτίου 2007

Και οι δικές μου 7!

Η Andrea ξέρει τι θα επακολουθήσει, τους υπόλοιπους θα τους παρακαλέσω να μην βγάλουν συμπεράσματα από την παρακάτω λίστα και μόνο ;-p
1)Ο Τιτανικός.Ναι,μου άρεσε πολύ και ακόμα και τώρα όποτε βλέπω τον Ντι Κάπριο να βουλιάζει αποκαλώ την Κέιτ σκρόφα και μέσα απο τα δάκρυα μου βλέπω το ονειρεμένο μέλλον που θα μπορούσαμε να είχαμε μαζί, με εμένα με άσπρο πέπλο στο πλευρό του....
2)Με λένε Σαμ.
3)Πέρα από τα σύνορα.Που μου έχει βάλει ιδέες και μακάρι να μου βγούν σε καλό..
4)The lion king.Και δεν το παίρνω πίσω με τίποτα.
5)Το γεράκι. Με τον Μπρούς Γουίλις
6)Ο Λαχαγός Μπίλκο..κάθε φορά, μα κάθε φορά που την βλέπω γελάω!
7)Δεν θυμάμαι τον τίτλο,Σούζαν Σάραντον,Τζούλια Ρόμπερτς.Ιδιαίτερα μια συγκεκριμένη σκηνή.Η μαμά ξέρει οτι πεθαίνει απο καρκίνο και χαιρετάει τα παιδιά της.Η άλλη γυναίκα στον γάμο της,μετά απο δική της παράκληση,τους φτιάχνει πάπλωμα(νομίζω και άλλα πράγματα) απο φωτογραφίες τους με την μαμά τους..

Και 1 εκτός λίστας:13ος πολεμιστής! Μόνο η φρυγανιά μπορεί να ξέρει το γιατί..και δεν νομίζω να χαίρεται ιδιαίτερα για τον τρόπο που το ξέρει..χιχιχιχι!!

Προσκαλώ τους

andrea zax

bathtub

lazinio

Carrie

Κλέαρχο

να μου αποκαλύψουν αγαπημένες τους ατάκες απο ταινίες.Ας πούμε 5 τον αριθμό!

5 σχόλια:

ADERGHIL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Alma Libre είπε...

Ε,τι να κάνω? Όποτε πάω στο videoclub πέφτω πάνω στη δική σου βάρδυα!Ποιον να ρωτήσω για να μου προτείνει ταινίες της προκοπής?!
Όσο για αγαπημένη ατάκα,θα περιμένω τις κριτικές απο τα έργα σου και θa διαλέξω αυτή που θα ταιριάζει περισσότερο στην κακία της περίστασης...!;-pp
(και το horrible γράφετε με ένα ο,ανορθόγραφε!)

ADERGHIL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Alma Libre είπε...

Άουτς..πολύ αρνητική ενέργεια αισθάνομαι εκ μέρους σου bathtubάκι!Δεν πιστεύω να ισχύει κάτι αντίστοιχο τύπου "γυναίκα που δεν την δαγκώνουν,δαγκώνει"..αν είναι έτσι σηκώνω ψηλά λευκή σημαία και παραδίδω το ποντίκι!
Ήθελα να αστειευτώ και πάνω στο θέμα με τις ταινίες που νοίκιασα..αλλά μάλλον δεν θα ήταν πρέπον δεδομένης της κατάστασης...:-)))

ADERGHIL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.