Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2007

Τι να βάλω την Πέμπτη..?

Με μεγάλη ευκολία θα μπορούσα να μετατρέψω αυτό το πόστ σε μαύρο.Αλλά δεν θα το κάνω.Θα μιλήσω ανώδυνα..:)
Ας πούμε οτι λόγω ηλικίας,και σίγουρα παίζει ρόλο η τρυφερή καρδούλα μου,το περιβάλλον στο οποίο εργάζομαι μου παρέχει ερεθίσματα για σκέψη..Το αφήνω εκεί,όχι μαύρο ετσι?Άντε γκρι.
Γενικά,βέβαια πρώτο λόγω σε αυτό έχει η φρυγανιά μου,δεν έχει επιρρεάσει την ζωή μου σε μεγάλο βαθμό.Μπορώ να συζητήσω με μεγάλο ενδιαφέρον ακόμα και αν η μέλισσα που πάει να σε τσιμπήσει θα έπρεπε να γράφετε μελύσα..:) και πολλά άλλα κρίσιμα για την ανθρωπότητα ζητήματα!!Ειδικά με τη φρυγανιά έχουμε ατελείωτες στιγμές απίστευτης αμπελοφιλισοφίας στο ιστορικό μας!
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ!Με το απαραίτητο φυσικά ύφος της ασορτί χαζογκόμενας..Διάβασε τον τίτλο που με κόπο έγραψα,αδύνατον να το ξαναπληκτρολογήσω!
Δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά με τίποτα!!Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα χασμουρηθώ(απο τρελό ενδιαφέρον πάντα για το τρομερό δίλλημα της φίλης μου)..
Στην χειρότερη..θα μιλήσω παραβολικά:Μου ρίχνεις ένα μαχαίρι.Θα κάνω στο πλάι να μην με πετύχει.Γράψε την επικείμενη ερώτηση πάνω του.Θα το παρακαλέσω να με πετύχει να τελειώνουμε!
Δηλαδή..ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ,βάλε ότι έβαλες και χτες και σου δίνω τον λόγω της προσωπικής μου τιμής,όλα θα πάνε καλά!!
Και μετά το ξανασκέφτομαι..Μέσα απο την ψυχή μου,με αγάπη..Πάντα αυτή η ερώτηση να σε βασανίζει.Και γω θα είμαι ευτυχισμένη,όσο ποτέ.Δες το σαν ευχή,δες το σαν χάρη.
Σχόλασα και είδα τον ήλιο να ανατέλει..

4 σχόλια:

DanaiShips είπε...

einai yperoxo na eisai toso yperanw. se thaumazw...

Alma Libre είπε...

Αυτό το ένοχο ύφος κάτι κρύβει.Δανάη..τι ψώνισες?Πόσα έδωσες!!!???Λυποθυμώ..

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Πρώτη φορά μπαίνω εδώ μέσα και ξαφνιάστηκα λίγο!
Κατ αρχήν έχουμε το ίδιο μπλογκομοτίβο! Καλό αυτό για μένα! Σημαίνει ότι τα γούστα μου συμφωνούν με μιας πιτσιρίκας, άρα δεν γέρασα...
Κατά δεύτερον μου δημιουργήθηκαν πολλά ερωτήματα, όπως "τρώνε οι πιγκουίνες φρυγανιές κι αν ναι γιατί; για τη σιλουέτα τους;"
Πάντως εσύ προσωπικά δεν πρέπει να σε απασχολεί συχνά το θέμα "τι φοράμε σήμερα ή αύριο"!
Οι αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι διαθέτουν τα καλύτερα φράκο...

Alma Libre είπε...

Σωστό!Το πρόβλημα μόνο είναι που σε κάποια μαγαζιά μας ζητάνε να τους πάρουμε παραγγελία..και τσαντιζόμαστε!:) καλώς μας βρήκες ξαφνιασμένε ασκαρδαμυκτί!