Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2006

Fucking hell!!!

Μου βγαίνει αβίαστα, είπε ο Clive Owen σε μια συνέντευξη του. Σαν προσευχή. Well, i coudln't agree more. Fucking hell indeed

Τι σημασία έχει η πολιτική; Τι θα αλλάξει ο κάθε υποψήφιος; Θα σοω πω εγώ τι θα αλλάξει.

Μόλις εκλεχτεί, θα φροντίσει όλοι οι άνθρωποι του προηγούμενου καθεστώτος να πάρουν το δρόμο για την απώλεια.

Αυτό. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό;

Well, fucking hell. Μια γυναίκα 60 χρονών που έχει δώσει 20 χρόνια από τη ζωή της σε μια θεατρική ομάδα, την έχει πάρει από χάος και έχει κάνει ολόκληρο εργαστήρι, με βιβλιοθήκες και παιδικά τμήματα και βραβεία σε φεστιβάλ...Ε, ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΩΡΙς ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!

Κι η ομάδα θα διαλυθεί, γιατί αν βάλει άλλο σκηνοθέτη δικό του, τα παιδιά θα σηκωθούν να φύγουν. Και τόση δουλειά τόσων χρόνων, θα πάει χαμένη Just like that.

Και το χειρότερο, είναι ότι αυτό είναι απλώς ένα δείγμα της ελληνικής πραγματικότητας. ΑΝ βγει ο μπλε, διώχνει τους πράσινους. Αν βγει ο πράσινος, απολύει με συνοπτικές διαδικασίες τους μπλε. Αν βγει ο μωβ με κίτρινες βούλες απολύει όλους τους υπόλοιπους. And rusfeti rules...

Τη μισώ αυτή τη χώρα. Μισώ την υποκρισία της και την αναξιοκρατεία της. Μισώ τους ανθρώπους της που θεωρούν ότι είναι καλύτεροι από όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους του σύμπαντος. Που ψηφίζουν παρωχημένους δεξιούς ή εξίσου παρωχημένους αριστερούς που όλοι σε τελική ανάλυση τους ξένους θέλουν να διώξουν (οι μεν τους Αλβανους, οι δε τους Αμερικάνους. Θα επιτύχουν και οι δύο εξίσου). Μισώ το παράλογο της γραφειοκρατείας μας. Σε μισώ κι εσένα αγαπητέ δήμαρχε. Ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική σου προσφορά στη θεατρική ομάδα του δήμου, ευχαριστούμε που θα στείλεις μια γυναίκα 60 χρονών προς ανεύρεση εργασίας. Κι όπως λέει ο Clive, NOW FUCK OFF AND DIE.

Δεν υπάρχουν σχόλια: