Τρίτη 15 Μαΐου 2007

Δε θέλω. Καθόλου όμως...


1)Να με εμποδίσει Ο φόβος μου για τα ύψη να κάνω αυτή τη βουτιά μαζί σου.
2)Να στενοχωριέμαι άλλο για φίλους-σκουλαρίκια. Που αν τους βγάλεις για μια στιγμή από το αυτί σου θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας.
3)Να γκρινιάζω, να ανησυχώ και να προβλέπω συνεχώς άμεση ρευστοποίηση των μετοχών της αγάπης και της φιλίας.
4)Να επικοινωνώ με τη μαμά μου με χαρτοπετσέτες.
5)Να περάσω άλλη μια μέρα χωρίς κατοικίδιο.
6)Να περάσω άλλη μια μέρα κοιτώντας την αρχισυντάκτρια μου και διαπιστώνοντας πως, γαμώτο, πάλι είναι πιο καλοντυμένη/σέξι/καλοχτενισμένη από μένα.
7)Να φάω για άλλη μια φορά το βρωμερό μεσημεριανό του Γρηγόρης μικρογεύματα.
8)Να δουλέψω.

6 σχόλια:

Νίνα είπε...

εγω για να αντιμετωπισω το 1 απευθυνθηκα σε ψυχολογο. Για τα υπολοιπα...δες το χαλαρα..οπως λεει ενας καλος μου φιλος take your time take it easy and relax..that's life!!!

ADERGHIL είπε...

''φίλοι αγαπητοί και αληθινοί -που «θε να θυμηθείς μ' ένα μόνο χαμόγελο τα φίλα και τα ενάντια», κατά τον Καρυωτάκη- είναι τελικά εκείνοι που τους «νιώθεις» και ας μην είναι εδώ, σαν γλυκιά ανάσα στο σβέρκο σου, σαν το τηλεφώνημα που ξέχασες να κάνεις και έχεις την έννοια του, σαν την ανακούφιση μετά από μια τραγική υποψία. Και αυτοί οι φίλοι είναι τόσο λίγοι για να είναι πραγματικοί, που πλέον δεν με ξεγελούν και τους γνωρίζω πια καλά, με ένα μόνο χαμόγελό τους, γιατί είναι μόνο αληθινό και σπάνιο... ''

DanaiShips είπε...

Giati oloi stathikate sti filia re paidia? To tragiko gegonos oti i arxisyntaktria mou einai pio sexy kai kaloxtenismeni apo mena den syginise kanenan??? :-( Pigouini pou eisai na me niwseis!

Νίνα είπε...

πως να σε νιωσω αγαπη μου που εγω ειμαι η πιο σεξυ και πιο καλοντυμενη στη δουλεια μου παντα =)..επειδη ολοι ειναι χαλια μην φανταστεις..και με φορμα να παω η πιο κουκλαρα θα ειμαι!!!
Ας δουλευα κι εγω σε περιοδικο μοδας.......αααααααααααααχ κι ας ηταν οπως ηθελε η αρχισυντακτρια!!! το οτι ειναι η αρχισυντακτρια σου αρκει για να την μισεις!!!! τι να κανουμε...ο διαβολος φοραει prada..πφφφφφφφφ!!! σκεψου ομως οτι μια μερα θα γινεις εσυ αρχισυντακτρια ;))))))))!!!οποτε take your time, στο ιδιο συμπερασμα καταληγω! =)!

Νίνα είπε...

κι ισως σταθηκαμε στους φιλους σκουλαρικια γιατι αυτοι ειναι ικανοι να μας πληγωσουν παρα πολυ...

lazinio είπε...

mporei na ginei nea kampania TIM.