Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2007

5 πράγματα για μένα..γιατί ο ναυαγός πήγαινε γυρεύοντας.

1. Πολλοί με χαρακτηρίζουν απίστευτα γλυκειά. Οι υπόλοιποι με ξέρουν λίγο καλύτερα.
2. Από τις 10 φορές που γυρίζω απο τη δουλειά,τις 7 δεν μπορώ να με φανταστώ να ακολουθώ άλλο επάγγελμα.Τις 2 έχω κατάθλιψη βαρειάς μορφής.Την 1 κλαίω,και είναι και η μόνη ένδειξη οτι με ευαισθητοποιεί κάτι που δεν περιλαμβάνει εμένα.
3. Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν οτι τους την "λέω". Η αλήθεια είναι οτι με τις μαλανίες που κάνουν θα έπρεπε. Αν δεν σου πετάξω μπηχτή είναι επειδή δεν περιμένω να την καταλάβεις.
4. Τον έρωτα τον γνώρισα μικρή..και υπερβολική+αυθόρμητη.Κάπου εδώ θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μια παρεξήγηση.Ο προπέρσινος πρωταθλητής στο τρέξιμο.Δεν κατευθυνόταν προς τον τερματισμό,δεν ήταν καν του αθλήματος,απλά έτρεχε προς την αντίθετη κατεύθυνση από μένα.Αρκέτες από τις σχέσεις μου ακολούθησαν αυτό το σπόρ επίσης,με παρόμοια ρεκόρ.
5. Το πραγματικό νούμερο παπουτσιού μου είναι 36.Στις φίλες μου έχω πει 38 γιατί φορούν 40. Ομοίως διαβάζω φανατικά pink woman αλλά αγοράζω cosmopolitan.
Andrea, μίλησε μας για σένα.

12 σχόλια:

Klearchos είπε...

10-2-1.. χμ... πολύ καλά ποσοστά!!

DanaiShips είπε...

Olokliro erwtimatologio symplirwsa katw...ki allo?????

lazinio είπε...

μην ντρέπεσαι για το νούμερο παπουτσιού σου.. :-)

Alma Libre είπε...

Κλέαρχε καλώς μας βρήκες!Μπήκα στο blog σου και 1 ώρα μετά μπόρεσα να ξεκολήσω.Όλα τα διάβασα..ΟΛΑ! :-)
Φίλε μου Λαζίνιο..Μάθε κάτι για τις γυναίκες:σε ότι αφορά την ανατομία μας τις περισσότερες φορές smaller is better.Εξαιρούνται αγαπημένες σου περιοχές που ναι,τις εχω καταλάβει ποιές είναι!! :-p

DanaiShips είπε...

Smaller is better????
Apolyesai!

Alma Libre είπε...

χιχιχι!!προς τι η διαφωνία?Μήπως να σε κατατάξω στη λίστα ανθρώπων που νομίζουν οτι τους την λέω?!

Klearchos είπε...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! :)

Νίνα είπε...

Καταρχας εγω φοραω 41 νουμερο παπουτσιου και τρωω ολη την καζουρα διοτι ΜΟΝΙΜΩΣ ψαχνω παπουτσι στο νουμερο μου!!!Ειδικα τωρα που ειχαμε εκπτωσεις ηταν κολαση για μενα...=( Αυτο με το γλυκουλα παλι μαλλον εισαι για να στο λενε, κ εγω επιμενω οτι ειμαι cold bitch αλλα ελαχιστοι με πιστευουν!Η καυστικοκτητα κι οι μπηχτουλες μου αρεσουν και μενα..αντιθετη αποψη θα εχει ο ηχοληπτης που εβρισα πριν λιγες ωρες..!Οσο για τον ερωτα..εμενα το εχουν ριξει στο τριαθλο γιατι οχι μονο απομακρυνονται αλλα αλλαζουν ΚΑΙ ΠΟΛΗ! =D πιγκουινακι εισαι τρελα να παραμεινεις ετσι..κι ασε τους αλλους..να τρεχουν..χαχα!

DanaiShips είπε...

Pigouinaki eisai trela...(oi ypoloipoi se gnwrizoume ligo kalytera)

Alma Libre είπε...

Andrea παιδί μου άσε τη φίλη Νίνα να εκφραστεί!Διακρίνω μια εκλεπτυσμένη σοφία στα λόγια της!!Λέγε τώρα που είμαστε μεταξύ μας ποίος σε πλήρωσε και πόσα??:-) καλως ήρθες!

Ναυαγός είπε...

Τώρα είδα κι εγώ την εξομολόγηση.

Το 4 είναι σοφή διαπίστωση αντιστρόφως ανάλογη της ηλικίας σου. Και το 2 (...η μόνη ένδειξη ότι με ευαισθητοποιεί κάτι που δεν περιλαμβάνει εμένα).

Πες μας τώρα και τι διαβάζεις. (Το αντίθετο του τι πίνεις)

Νίνα είπε...

χαχα =DDD τωρα ειδα το σχολιακι =) απλα σε βρηκα συμπαθητικη =) Μην με δουλευετεεεε σνιφ σνιφ..εγω φταιω που ειμαι καλος ανθρωπος

(Και για να μην ξεχνιομαστε, θελω 25.000 ευρω σε μετρητα μεχρι αυριο =DDDDDDD)